Headlam Lifestyle-interior

Headlam Lifestyle-interior vloeren en gordijnen

Headlam Lifestyle-interior vloeren en gordijnen kopen in Beek

Lifestyle-interior is het private label van Headlam. Headlam is een groothandel in vloeren en raamdecoratie. Lifestyle-interior is de naam die staat voor passie, inspiratie en creativiteit. Op elk gebied van interieur en levenstijl. Onze collectie bestaat uit vloeren, gordijnen en binnenzonwering. Elke woontrend pikken wij op en voeren wij door in onze collectie. De laatste trendkleuren of hippe prints gaan aan ons niet voorbij.

Kom langs bij Hermsen Woonspecialist in Beek voor meer informatie.

Sfeer en comfort

De lifestyle-interior collectie bestaat uit stijlvolle en sfeervolle gordijnstoffen en comfortabele vloeren. Onze producten zijn van goede kwaliteit en onderling goed te combineren. Voor elke woonstijl hebben wij een passend product. Een mooie visgraat vinyl vloer in een modern interieur, of een stoer overgordijn in een industrieel interieur. Eenvoudig combineren is wat wij met onze collectie mogelijk maken.  

Persoonlijk interieuradvies

Hermsen Woonspecialist, jouw Lifestyle-interior specialist in Beek

Hermsen Woonspecialist is dé Headlam Lifestyle-interior specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Headlam Lifestyle-interior vloeren en gordijnen. Wij kijken graag samen in onze showroom in Beek naar de mogelijkheden bij jou thuis. Heb je een keuze gemaakt? Wij confectioneren jouw gordijnen perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook