Belakos

Belakos vloeren

Belakos vloeren kopen in Beek

De geboorte van een naam, bleek de groei van een prachtig bedrijf. Opa Beens zette inmiddels 60 jaar geleden een duidelijke voet op de vloerengrond. Van kokosmatten naar kamerbreed tapijt en van kunstgras tot pvc. Niet alleen de productgroepen groeiden door. Ook de letterlijke Belakos familie werd groter. Ieder verantwoordelijk voor zijn eigen expertise en daarmee aandachtsgebieden.

Kom langs bij Hermsen Woonspecialist in Beek voor meer informatie.

PVC van Belakos

PVC; wij zijn er dol op. En dat is niet voor niets. De uitstraling van een vloer is tenslotte sfeerbepalend. Het is de basis. Met onze uitgebreide pvc-collectie kun je een hoop kanten op. Wat vooral, altijd, overeind blijft is de natuurlijke uitstraling, de warmte en de ‘eindeloosheid’ van dit product. Iedere dag opnieuw genieten. Iedere vloer een eigen kracht. Iedere pvc een eigen uitstraling. Kom langs bij Hermsen Woonspecialist en bekijk de collectie.

Belakos tapijt op maat

Het enorme voordeel van tapijt is dat het breed toepasbaar is. Een vloer letterlijk bekleden zorgt voor warmte en sfeer. Én, de Belakos tapijten zijn dan ook nog eens onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Hiermee wordt er binnen zowel de woninginrichting als projectinrichting veelvuldig gebruikt gemaakt van deze authentieke vloerenspeler.

Belakos vloerkleed op maat

Extra sfeer toevoegen in een ruimte? Een vloerkleed op maat is onmisbaar!
Dit extra element op de vloer zorgt voor een interieur dat helemaal af is.

Afhankelijk van jouw (sfeer)vraag kies je voor een specifiek soort garen, een unieke randafwerking (festoneren) en kleur.

Persoonlijk interieuradvies

Hermsen Woonspecialist, jouw Belakos specialist in Beek

Hermsen Woonspecialist is dé Belakos specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Belakos vloeren. Wij kijken graag samen in onze showroom in Beek naar de mogelijkheden bij jou thuis. Heb je een keuze gemaakt? 

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook